top of page
Wat ik jou kan bieden!

Mijn naam is Marianne Bouwman. Geboren op 11 september 1968 in Rotterdam. Op mijn 26e ben ik verhuisd naar Ermelo. Daar heb ik ruim 6 jaar gewoond. Sinds 19 december 2000 woon ik in 's-Heerenberg. Mijn gezin bestaat uit twee kinderen en een echtgenoot waar ik in 1991 op dierendag mee ben getrouwd. Humor speelt een belangrijke rol in mijn leven net als een positieve instelling.

Hobby's

  • Verre reizen maken (Zuid-Afrika heeft inmiddels mijn hart gestolen).

  • Daarnaast ben ik gek op dieren (zowel huisdieren als dieren in het wild).

  • Ik maak graag boswandelingen.

  • Verder lees, zing en dans ik graag.

Interesses

Het zal je niet verbazen als ik zeg dat voeding en sport mijn grote passies zijn. Ik heb zelf altijd gesport en geef nu al ruim 15 jaar zelf les. Ik vind het belangrijk om door middel van gezonde voeding en een actief leven zolang mogelijk gezond te blijven. Het preventief aan mijn gezondheid werken zie ik als een uitdaging.

Opleiding en ervaring

Ik geef al ruim 15 jaar op verschillende sportscholen  groepslessen. Ik ben in het bezit van een Aerobic-A diploma. Daarnaast heb ik verschillende certificaten behaald. Onder andere voor spinning (RPM), Body-pump, Body-step en Body-balance.  Momenteel werk ik voor twee sportverenigingen. Verder heb ik in een afslankstudio gewerkt en ben al eerder als zelfstandiger werkzaam geweest op het gebied van voedingsbegeleiding.  Door de komst van mijn twee kinderen ben ik er even tussenuit geweest. Ik heb mijn kennis ge-update door middel van het volgen van de opleiding Voedingsleer en Gewichtscon-sulent. Deze heb ik eind 2017 afgerond. 

Wat ik jou kan bieden!

Zowel op het gebied van sport en voeding heb ik de nodige kennis en ervaring. En dan bedoel ik niet alleen theoretisch, maar ook op het gebied van praktijk- en levenservaring. Ook ik ben iemand die weleens het gevoel heeft 'van water nog dik te worden' of 'door alleen maar te kijken naar al dat lekkers'. En wat dacht je van die irritante zwangerschapskilo's die blijven vastplakken ook al is je kindje er al een tijdje uit. Heb je dat gehad dan kom je nog een andere fase tegen 'De Overgang'. Toch kan ik je leren om bewuster en gezonder te eten, zonder dat je dit als vervelend ervaart. Zelf weet ik goed in balans te blijven, ondanks zo af en toe een bezoekje aan de patatzaak of een lekkere pizza op zijn tijd. Kortom: BALANS IS WAAR HET OM DRAAIT! En daarbij kan ik je helpen!

Wil je meer weten over mijn visie wat betreft afslanken/ lijnen, kijk dan op de sub-pagina 'mijn visie'.

Wie ben ik?
Hobby's
Interesses
Opleiding en ervaring

Wie ben ik?

Mijn naam is Marianne Bouwman. Geboren op 11 september 1968 in Rotterdam. Op mijn 26e ben ik verhuisd naar Ermelo. Daar heb ik ruim 6 jaar gewoond. Sinds 19 december 2000 woon ik in 's-Heerenberg. Mijn gezin bestaat uit twee kinderen en een echtgenoot, waar ik in 1991 op dierendag mee ben getrouwd. Humor speelt een belangrijke rol in mijn leven evenals een positieve instelling.

Hobby's

  • Verre reizen maken (Zuid-Afrika heeft inmiddels mijn hart gestolen).

  • Daarnaast ben ik gek op dieren (zowel huisdieren als dieren in het wild).

  • Ik maak graag boswandelingen.

  • Verder lees, zing en dans ik graag.

Interesses

Het zal je niet verbazen als ik zeg dat voeding en sport mijn grote passies zijn. Ik heb zelf altijd gesport en geef nu al ruim 20 jaar zelf les. Ik vind het belangrijk om door middel van gezonde voeding en een actief leven zo lang mogelijk gezond te blijven. Het preventief aan mijn gezondheid werken zie ik als een uitdaging!

Opleiding en ervaring

mijn start/verhaal  als zzp-er in coronatijd in 2 minuten!

Ik geef al ruim 20 jaar op verschillende sportscholen  groepslessen. Ik ben in het bezit van een Aerobic-A diploma. Daarnaast heb ik verschillende certificaten behaald. Onder andere voor spinning (RPM), Body-pump, Body-step en Body-balance.  Ik heb in een afslankstudio gewerkt. Ook ben ik al eerder als zelfstandige werkzaam geweest op het gebied van voedingsbegeleiding.  Door de komst van mijn twee kinderen ben ik er even tussenuit geweest. Ik heb mijn kennis opgefrist met de opleiding Voedingsleer en Gewichtsconsulent. Deze heb ik eind 2017 afgerond. Hierdoor kon ik en heb ik mij ingeschreven bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Inmiddels heb ik mijn kennis uitgebreid met een aantal verdiepingscursussen: 'Vrouwen en de Overgang', de module 'Voeding, Beweging en Veiligheid Ouderen' en 'Sporttrainers voor Parkinson'.

Wat ik jou kan bieden!

Op het gebied van sport en voeding heb ik de nodige kennis en ervaring. En dan bedoel ik niet alleen theoretisch, maar ook op het gebied van praktijk- en levenservaring. Ik ben namelijk iemand die ook wel eens het gevoel heeft 'van water nog dik te worden' of 'door alleen maar te kijken naar al dat lekkers'. En wat dacht je van die irritante zwangerschapskilo's die blijven vastplakken ook al is je kindje er al een tijdje uit. Heb je dat gehad dan kom je nog een andere fase tegen 'De Overgang'. Toch kan ik je leren om bewuster en gezonder te eten, zonder dat je dit als vervelend ervaart. Zelf weet ik goed in balans te blijven, ondanks zo af en toe een bezoekje aan de patatzaak of een lekkere pizza op zijn tijd. Kortom: BALANS IS WAAR HET OM DRAAIT! En daarbij kan ik je helpen!

Wil je meer weten over mijn visie wat betreft afslanken/ lijnen, klik dan op:

Wat ik jou kan bieden!
bottom of page