top of page

Presentatie bij jou thuis!

Eerst had je de Tupperware party's, opgevolgd door de Lingerie party's. Maar heb je wel eens een voedings-/bewegings-deskundige uitgenodigd. NEE! Dan is dit je kans om origineel te zijn.

 

Gezonde voeding en beweging is tegenwoordig een populair gespreksonderwerp op verjaardagen, op het werk, etc. Iedereen heeft er een mening over. Ben je geïnteresseerd in het 'waarom' achter al die adviezen die je op allerlei manieren voorgeschoteld krijgt? En vind je het daarom interessant om meer achtergrond informatie te krijgen? In mijn presentaties leer ik je vooral hoe je zelf kunt bepalen of iets gezond voor je is of niet. Zodat je je niet langer laat misleiden door marketing- en verkooptechnieken.

In overleg met de gastvrouw/-heer wordt bepaald waar de nadruk op wordt gelegd tijdens deze presentatie. Voorbeelden: afslanken, overgang, ouderen, sport, gezondheid algemeen (koolhydraten, vetten en eiwitten).

De aanwezigen kunnen een gratis meting van hun lichaamssamenstelling krijgen bestaande uit: berekening BMI, vetpercentage, visceraal vet, spiermassa en de bloeddruk

bottom of page